Facebook video İndirmek için adrese gidin

Mozilla Firefox kullanarak kullanıcı Scriptlerinin çalışmasını sağlayan Greasemonkey Eklentisiyle hazırladığımız Facebook Video indir Scriptini kullanarak Facebook ‘ ta yayınlanan videoları tek tıkla direk indirebilirsiniz, veya video ya ait url ile zamzar.com’ a yönlendirerek farklı formatlarda convert edebilirsiniz. Blog veya web siteniz varsa yayınlayabilmeniz için vereceği embed kodlarını blogunuza ekleyerek Facebook videolarını kolaylıkla sitenize ekleyebilirsiniz.
Peki Facebook’tan Video Nasıl indirilir ? 1- Öncelikle Mozilla Firefox kullanmamız gerekli 2-Facebook Video indir Scripti nin çalıştırmak için Greasemonkey Eklentisini buradan kuruyoruz . Eklentiyi kurduktan sonra firefox u yeniden başlatmanız gereklidir , yeniden başlattığınızda Mozilla Firefox’un sağ alt köşesinde bu maymun ikonu görüyorsanız şimdi sıra hazırladığımız scripti Mozilla Firefox ile Bu sayfa üzerinde iken ” Facebook Video indir Scripti” < — bağlatıya tıklıyoruz ve aşağıdaki resimdeki gibi Scriptin Çalışması için yüklüyoruz
4- Yukarıda bahsedilen işlemlerin tamamını uyguladıysanız Sorunsuz olarak Facebook’tan videoları indirebilirisiniz. Şimdi Mozilla Firefox ile www.facebook.com ‘ a giriş yaparak videoları altına eklenen videoyu indir bağlantısına tıklamakta ..